søndag 10. februar 2013

Lesehest Dahl

Good søndag!

Håper dere har nytet helgen, og spesielt dere her i nord - for ett sinnsykt bra vær :D 

Jeg har tilbrakt mesteparten av helgen inne på skolen og lest. Jupp... I'm a nerd, and damn proud to be! 
Studere gir meg motivasjon å fortsette veien jeg har startet, selv om det temaet jeg har nå føles litt... skal man tørre å si - bortkastet. Vel, ingen ting er bortkastet sånn egentlig, men i hvert studie så kommer det fag som man tenker "Hva skal jeg bruke dette til???" Og slik føler jeg vel for sykdomslæren. Hva kan jeg som ernæringsfysiolog gjøre for de som er født med kromosom feil? 
Ser jo det at jeg må kunne hvordan kroppen er laget, hva kan gå galt og generelle prosesser i kroppen.. men et helt semester med dette??? Jeg ser det kanskje etterhvert. 

Men for å holde meg gående så er jeg mye inne på blogger, forskning.no, fagsider og leser andre bøker - for å holde meg on track. Minne meg selv på, hvorfor jeg gjør dette og betaler nesten en hest per halvt år (på deltid studie) for dette. MEN jeg tror at dette er det rette for meg. Føles hvertfall digg å lære noe nytt! 

Og ikke minst - få tilbakemeldinger fra dere som faktisk leser bloggen min :D DET gir meg ekstra puff til å bli bedre, og dele det med dere. 
Har fått noen tilbakemeldinger at det ikke går ann å skrive kommentarer, men det gjør det. Velg navn/epost og skriv inn det du måtte ønske - bare hyggelig at dere vil komme med noen ord:) 

Snart ny uke, med mange nye muligheter! 

Hva nytt skal du teste i uken? ;) 

1 kommentar:

Anonym sa...

dugleg :)
Mamma