søndag 23. juni 2013

Sommer = tid for deg selv

Disse late sommerdagene er en perfekt tid til å lene seg godt tilbake, nyte deilig mat, godt selskap og ta litt tid til deg selv.
Det er nå folk tar ferier og bruker tid med familie eller venner. Det er viktig å bruke denne tiden til det, for vi har det ofte travelt resten av året til jobb, skole og hverdag. 


 Men det kan også bli for mye planlegging på alt det en skal rekke, og gjøre i ferien. Det kan bli så mye at man er sliten når jobb eller skole starter igjen i august. Å ha ferie trenger ikke bety at du må ha par dager etter ferien til å slappe av og hente deg inn igjen.
          Det er nå du skal ha tid til å våkne, og tenke :"Hmmm, hva skal jeg finne på i dag?" Tips fra meg til deg: lær deg å kunne legge deg etter en dag der du ikke har gjort annet enn å sippe til en kald øl på verandaen UTEN å ha dårlig samvittighet. 
Legg bort, "må", "burde" og "skulle" og NYT fritiden din. Dette er din tid. Og du bestemmer hva du vil bruke den til. Om det er å bygge garasje, dra til Tyrkia eller lese ei bok - ditt valg. 


Sommeren er ogå en fantastisk tid til å lene seg tilbake og tenke litt over, hvor du er i livet. Om du har det ok, om det er noen drømmer som du har glemt på veien som du kanskje kan hente tilbake igjen. Da har du litt tid til å finne ut veien videre, til det målet :) 
Husk - det er aldri for sent! 


Ingen kommentarer: