fredag 14. februar 2014

Loooovelooooveloooove

Dagen for kjærlighet, romantikk, blomster og bier er her. Hele verden feirer denne kjærlighets dagen, noe jeg synes er både søtt og litt trist. 



Tenk at vi trenger en egen dag i året for å minne oss på å sette pris på de vi er glad i. Men det virker nesten litt som om vi trenger det iblant. Hverdagen tar ofte over og man glemmer å bare være der for hverandre. Vi bruker facebook, instagram, twitter osv. for å dele med verden hvor glad vi er i hverandre, hvor lykkelig man er og hvor bra alt er. Man er vi like flink å vise det ansikt til ansikt til hverandre? 

Mine foreldre har vært sammen siden 1977 og er fortsatt to lovebirds. Jeg spurte mamma en gang hva hemmeligheten var... "Vi feirer ikke valentines. Vi feirer litt hver dag." 



Tanken på alle pengene verden bruker i dag på ting og tang er ufattelig. Hva skjedde med enkelt hjemmelaget kort eller blomst plukket fra hagen? Det er tanken som teller i dag, og personlig synes jeg det er søtere med de små handlingene som er gratis. Post it på puta med hilsen, skjær ut hjerte på brødskiva... det er kjærlighet. 



Bruk gjerne dagen på å gjøre noe søtt, men bruk også resten av året på å feire. 

Og husk - valentines day er ikke bare for de som er i forhold. En du er glad i fortjener også å få høre det :) 











- Ulz - 





Ingen kommentarer: